clock menu more-arrow no yes

Filed under:

Facebook Exists in Real Life

New, 1 comment

Facebook moved into their new headquarters recently, a lovely-looking office in Stanford designed by Studio A + O Studio O+A. The design process sounds appropriately thoughtful (and expensive): lots of consultation with employees to find out what exactly they needed.

One of the key design concepts was retaining the organic growth of Facebook's offices. Previously, they occupied distant offices, and so each department developed different styles and cultures. The new offices retain this parochial nature, delineating offices almost like neighborhoods. But most intriguing is where they placed executives: out in the middle of the office, where anyone can get to them. Sounds dangerous!

Facebook: Home [Lumina]
Facebook's Swank New Offices [Fast Company]
Facebook's New Headquarters by Studio O+A [Angelo Logan]