clock menu more-arrow no yes

Filed under:

Ugly Alert

New, 3 comments

In a shocker of epic proportions, AT&T managed to sidestep the Planning Department's environmental review policy while moving forward with a plan to install 850 undoubtedly horrific-looking metal cabinets on public sidewalks (while enlarging existing electrical boxes, too). The hulking hunks will measure in at around 4-by-4 feet, give a little. How did AT$T bypass the sacred review process? The department deemed such a study unnecessary as the cabinets will not cause a "significant impact to public views and aesthetics." Some would beg to differ, and those that do should show their mugs at tomorrow's meeting of the Planning Department. Oh, and Sunset residents? Your sidewalks are going down first, so brace. [Clients in the Know]